× Dashboard Helpdesk FAQs Registreren Inloggen
PGO on the go!

MIJN PGO

Omschrijving

MIJNPGO werkt aan een wereld waarin elk individu een leven lang kan beschikken over zijn eigen gezondheidsgegevens. Altijd en overal toegankelijk en veilig te delen met wie je maar wilt.

MIJNPGO is niet nieuw. Twintig jaar geleden is GetRealHealth gestart met een platform waarin de patiënt centraal staat. Dat was destijds revolutionair. Inmiddels wordt het meertalig platform wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. De afgelopen twee jaar is het met patiënten en zorgprofessionals ingericht voor Nederland.

MIJNPGO kan gezondheidsgegevens vastleggen, ophalen bij zorgverleners en via apparaten inlezen. Je kunt gegevens delen met mensen die jij vertrouwt; je zorgverlener, familie of mantelzorger. Het is mogelijk om alarmen in te stellen en met je zorgverlener te chatten en te videobellen*. En niet te vergeten: wie er toegang heeft tot je gegevens in MIJNPGO bepaal en regel jij helemaal zelf.

MIJNPGO is er voor iedereen. Of je nu gezond bent of als je zelf meer controle wil hebben over je eigen gezondheid. In MIJNPGO zijn diverse 'patiëntreizen' ingericht, onder andere voor COPD, hartfalen, diabetes, Parkinson en zeldzame ziekten.

Spreekt dit jou aan? Maak dan een account aan via onze website. MIJNPGO is gratis te gebruiken op je computer, tablet en telefoon.

*chatten en videobellen alleen mogelijk met zorgverleners die zijn aangesloten op het zorgverlenersplatform van MIJNPGO.

Meer informatie:
• PGO.nl: www.pgo.nl/pgo/mijnpgo/
• MIJNPGO: mijnpgo.org/

Type sessie

Demo-Sessie

Wanneer

woensdag 1 december 2021 van 16:30 tot 16:45 uur


naar boven