× Dashboard Helpdesk FAQs Registreren Inloggen
PGO on the go!

Drimpy

Omschrijving

Drimpy is de persoonlijke gezondheidsomgeving die regie geeft over je eigen gezondheid. Drimpy is eind 2010 ontstaan en was de eerste PGO in Nederland met het MedMij-label. Drimpy zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om al jouw gegevens rondom je eigen zorg op één plek terug te vinden.

Hierdoor hoef je niet telkens je verhaal opnieuw te vertellen, jouw gegevens zijn altijd en overal waar je ook bent. Je kan meehelpen aan je behandeling en kan je dokters en andere zorgverleners online updaten. Dit geeft je overzicht en inzicht in jouw zorg.

Je kunt in dagboeken je meetwaarden handmatig of via apps en wearables bijhouden en in grafieken zien. Gegevens zoals je aandoeningen, medicaties en allergieën kun je in dossiers opslaan. Via zogenaamde "bundels" kun je de voor jouw relevante meerwaarden en (MedMij) gegevens bundelen.

Met het netwerk van Drimpy heb je de mogelijkheid om andere gebruikers toe te voegen aan je PGO. Hier kan je bijvoorbeeld je zorgverleners, mantelzorgers, familie of vrienden toevoegen om vervolgens relevante informatie met ze te delen.

In het netwerk heb je de mogelijkheid om zorgteams te maken, waarin jij bepaalt welke mensen in een team moeten komen om jou te ondersteunen of bijeenkomen voor bijvoorbeeld een aandoening.

Meer informatie:
• PGO.nl: www.pgo.nl/pgo/drimpy/
• Drimpy: my.drimpy.com/login

Type sessie

Demo-Sessie

Wanneer

woensdag 1 december 2021 van 16:45 tot 17:00 uur


naar boven