× Dashboard Helpdesk FAQs Registreren Inloggen
PGO on the go!

Inloggen

Als deelnemer is het van belang om geregistreerd te zijn op de website om deel te kunnen nemen aan de sessies. Om te registreren op het platform, gaat u naar ‘registreren’ rechts bovenaan de homepagina. Hier vult u alle velden in om te registreren op het platform, waarna u automatisch ingelogd bent op de website.

Als deelnemer is het van belang om ingelogd te zijn op de website om deel te kunnen nemen aan de sessies. Om in te loggen op het platform, gaat u naar ‘inloggen’ rechts bovenaan de homepagina. Hier vult u uw mailadres en wachtwoord in. Zorg ervoor dat u geen spatie na uw mailadres invult, dit geeft namelijk een foutmelding, waardoor het inloggen niet lukt.

Bent u uw wachtwoord vergeten en kunt u daardoor niet inloggen? Als u naar de inlogpagina gaat, klikt u op ‘wachtwoord vergeten’ en voert u uw e-mailadres in. U ontvangt per e-mail een link voor het resetten van uw wachtwoord. Deze link is 60 minuten geldig.


Interactie

Om vragen te stellen of te beantwoorden tijdens het plenair programmaonderdeel kunt u de chat gebruiken. De chatbox is aan de rechterkant van de livestream te vinden. Zorg ervoor dat de livestream niet op uw volledige scherm wordt getoond, op deze manier kunt u de chatbox niet zien. Uw chatberichten verschijnen in de kleur groen of oranje en de chatberichten van andere deelnemers verschijnen in de kleur grijs.


Overige vragen

De meest optimale manier om de sessies te volgen, is op een laptop of computer met de Google Chrome browser. Verder is het van belang dat u geen gebruik maakt van een VPN verbinding of aanwezig bent in een werkomgeving. Klik hier om te zien welke browser en versie u op dit moment gebruikt en klik hier om Google Chrome te downloaden indien nodig. 

Staat het geluid van uw laptop, pc of tablet aan? Controleer ook het geluid van het video venster, dit is linksonder in het venster te vinden. Voor het beste geluid raden wij aan om de website te bezoeken via de browser Google Chrome op een laptop of pc.


Sessies

U meldt u voor de gehele bijeenkomst aan, u hoeft zich vooraf niet aan te melden voor een sessie.

Bij alle sessies staat de begin- en eindtijd van de sessie vermeld. 

Om deel te kunnen nemen aan een deelsessie, is het van belang dat u ingelogd bent op het platform. Klik op de sessie die u wilt bekijken. Hier verschijnt vijf minuten van tevoren een groene knop om deel te nemen aan de sessie. 

De programmaonderdelen kunnen worden teruggekeken op de website behalve de workshop ‘Hoe neem je de zorgverleners mee in het PGO-verhaal’. De programmaonderdelen worden in de meeste gevallen binnen 24 uur op terugkijken gezet, mits de spreker hier toestemming voor heeft gegeven. De sessies zijn tot drie maanden na het event terug te kijken.


naar boven